Lediga tjänster


Här finner du lediga tjänster hos våra huvudsamarbetspartners och samarbetspartners!

HUVUDSAMARBETSPARTNERS

ARBETA HOS VINGE


Vinge är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ca 450 medarbetare. Vinge finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel.

ARBETA HOS MANNHEIMER SWARTLING


Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning globalt. Deras kapacitet och kompetens gör att de kan hantera i princip alla ärenden deras klienter behöver hjälp med.

SAMARBETSPARTNERS

ARBETA HOS GERNANDT & DANIELSSON

Gernandt & Danielsson är en av de ledande svenska advokatbyråerna inom svensk och internationell affärsjuridik. Här får du jobba brett med stora och komplexa uppdrag i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister samtidigt som byrån inte är större än att alla känner alla.


ARBETA HOS DELOITTE

På Deloitte drivs vi av att hela tiden utveckla våra erfarenheter och kunskaper för att på så sätt tillföra mer värde till våra klienter och till samhället. Gemensamt för alla på Deloitte är ett stort engagemang och glädje inför sitt arbete. Hos oss ser vi till att du aldrig slutar utvecklas. Oavsett om det är genom ditt arbete, genom personerna du arbetar med, din egen karriärcoach eller utbildningar, lär du dig nya saker varje dag.