Engagera dig i JFKVill du vara en del av JFK:s utveckling?

Till hösten finns det möjlighet för dig att vara med och utveckla föreningen genom att sitta med i något av våra fem utskott!

Ta chansen att vara med i JFK och göra skillnad! Utskottsarbete är dessutom ett bra steg på vägen till en framtida styrelsepost!

UTBILDNINGSUTSKOTTET

Brinner du för frågor angående utbildning och juristprogrammets utformning så har du hamnat helt rätt. Som medlem i utbildningsutskottet arbetar du för att alla studenter ska få en så bra utbildning som möjligt. Du är direktlänken mellan studenterna och ansvariga lärare på juridiska institutionen. Genom att förmedla synpunkter har du chansen att utveckla och påverka utbildningens utformning.


Är du nyfiken och vill veta ännu mer om posten? Kontakta vårt utbildningsproffs på:

utbildningsansvarig@jfkarlstad.se

Redan under din studietid är det både viktigt och roligt att knyta kontakter med näringslivet. Vill du utveckla ditt kontaktnät, gillar att ta kontakt med nya människor, brinner för att bygga relationer och tycker om utmaningar? Då är arbets-marknadsutskottet något för dig!

 

Du kommer att  vara med och planera inför bl. a mässor och andra evenemang som är knutna till näringslivet. Du kommer även vara en del av föreningens ansikte utåt mot arbetsgivare, fackförbund och myndigheter etc. Är du intresserad av att vara en del av detta team eller har ytterligare frågor? Tveka inte att skicka iväg ett mail till arbets-marknadsansvarig i JFK på mail: 

arbetsmarknadsansvarig@jfkarlstad.se

ARBETSMARKNADSUTSKOTTET

EVENEMANGSUTSKOTTET

Att vara med i evenemangs-utskottet innebär att du är med och planerar sittningar och andra evenemang för oss i JFK. Studieåren ska vara några av de bästa i våra liv så självklart vill vi se till att de ägnas åt annat än enbart studier. En plats i utskottet är ett perfekt tillfälle att få mer kontakter på universitetet än enbart din egna klass; du får också möjlighet att umgås och planera event med studenter i andra föreningar. 


Att ansvara för evenemang för en förening kräver mer ansvar och engagemang än vad man kanske tror, men det innebär också en hel del roligt. (Perfekt erfarenhet ifall man till våran vill ha en plats som sexmästare eller general). Vid frågor eller funderingar, skicka iväg ett mail till:

evenemangsansvarig@jfkarlstad.se

IDROTTSUTSKOTTET

Har du ett stort intresse av idrott, träning eller bara att röra på dig i största allmänhet? Då kan idrottsutskottet vara någonting för dig! 


Att varva läsning i juridikens djungel med aktiviter av diverse idrottsliga slag är inget hemligt recept till framgång. I idrottsutskottet anordnar du samt driver olika aktiviter för föreningens medlemmar. Det kan vara allt mellan träningar i bollsporter till gemensamma träningspass i gymmet! Har du några ytterligare frågor är det bara att slänga iväg ett mail till:

idrottsansvarig@jfkarlstad.se

INFORMATIONSUTSKOTTET

Har du ett intresse för att vara med och öka engagemanget i JFK? 


Som delaktig i utskottet är du med och fotar evenemang som du är på som sedan publiceras på JFK:S olika plattformer. Inga förkunskaper inom foto krävs. Tanken är att du kommer vara som en vimmelfotograf samtidigt som du festar loss eller minglar runt! 


Är du intresserad av att vara ännu mer delaktig i utskottet kan du be om specialuppdrag som tilldelas vid behov!


Har du ytterligare funderingar? Ställ din fråga till informationsansvarig när du ser henne eller skicka iväg ett mejl till:

informationsansvarig@jfkarlstad.se