GRATULERAR TILL ANTAGNINGSBESKEDET

Ni har kommit in på en av Sveriges mest sökta och eftertraktade utbildningar, juristprogrammet! Karlstad är Sveriges senaste juristprogram på marknaden. Där nytänkande utbildningsformer och engagerade föreläsare bidrar till en kreativ och framgångsrik studiemiljö.


Vad innebär det då att läsa på juristprogrammet, kanske behöva flytta till en ny stad och börja på ett universitet? Det går inte sticka under stolen med att utbildningen är krävande och ibland kanske du kommer ifrågasätta ditt val. Dessutom ger det här året, av kända anledningar, inte de normala förutsättningarna för att inleda en universitetsutbildning vilket kan kännas extra utmanande. Men var bara lugn! Det kommer gå bra. Vi finns här om ni undrar över något.


Terminen börjar på ett annorlunda sätt vilket medför att även introduktionen kommer bli speciell. Nollningskommittén har gjort ett gediget arbete för att säkerställa en introduktion till er nya studenter och vi uppmuntrar verkligen alla att delta. Det är helt frivilligt och förutsättningslöst. Alla som vill får delta. Det är även upp till var och en om man vill dricka alkohol, ingen hets förekommer. Introduktion ger dig minnen för livet och vänner du kommer hålla mycket hårt om. Om du står i valet och kvalet råder vi dig verkligen att delta på nollningen.


Hilda Ivarsson

Ordförande

Notera att ni endast kan bli medlem i facebookgruppen om ni har betalat in medlemsavgiften