GRATULERAR TILL ANTAGNINGSBESKEDET

Ordförande har ordet

Välkommen till juristprogrammet vid Karlstads universitet!
Först och främst vill jag börja med att gratulera dig till att du har blivit antagen till ett av Sveriges mest sökta och eftertraktade program! Juristprogrammet är dessutom Karlstad universitets mest sökta program med hela 3771 ansökningar. Tänk så roligt det är att just du är antagen! Stort grattis!

Nu är tiden snart kommen för terminsstart och ditt nya studieliv. Vad kommer då dessa 4,5 år att innebära? I början kan det kännas lite läskigt att börja studera i en ny stad, som många (inklusive mig
själv) gör, och det känns inte heller lättare med läget vi befinner oss i nu. Men oroa dig inte! Dessa år kommer fyllas med nya vänner och minnen för livet! Du kommer antagligen att spendera många långa dagar och kvällar i biblioteket och på pluggstugor, men din tid här kommer också (förhoppningsvis snart) fyllas med kvällar på dansgolv eller en och annan studentfest. Om du är det minsta orolig för studiestarten finns vi i styrelsen alltid här för pepp och tips, det är bara att höra av sig!


Terminen startar på ett lite annorlunda sätt, och starten på din utbildning kommer till stor del vara på distans. Det kan kännas lite ensamt, och jag rekommenderar därför dig att medverka på vår introduktion! Vår evenemangsansvarig och insparkskommitté har arbetat hårt för att planera en säker inspark, och jag uppmuntrar dig att delta! Den är till för dig och dina studiekamrater att knyta nya band, lära känna staden och kanske t.o.m. ha några pinsamma minnen att skratta åt om ett par år. Min egna introduktion håller jag om kärt, eftersom den ledde mig till min nya familj av vänner här i Karlstad.


Nu finns det inte mycket mer för mig att säga. Om du har några frågor eller funderingar om studielivet, utbildningen, föreningen eller helt enkelt allt som rör ditt nya studieliv här i Karlstad får du mer än gärna höra
av dig till mig! Om inte ses vi förhoppningsvis snart i korridorerna eller på insparken!
Till sist; välkommen till juristprogrammet vid Karlstads universitet!


Med vänlig hälsning,

Nathalie Der Danielian 

Ordförande för JFK